ANUNT – Universitatea Politehnica din Bucuresti in conformitate cu prevederile Legii nr. 53/2003, anunta organizarea in data de 01.10.2021, ora 11:00, la sediul sau din Spl. Independentei nr 313, sector 6, sala 3.2 – Biblioteca Centrala UPB – a concursului pentru ocuparea pe perioada nedeterminata sau determinata de un an (in cazul in care concursul este ocupat de o persoana pensionata) a 6 (sase) posturi contractual vacante de executie, cu norma intreaga, distribuite astfel – 3 posturi de ingrijitor I si 3 posturi de muncitor necalificat – in cadrul Directiei Valorificarea Infrastructurii si a Capitalului Academic – Serviciu Centru de Conferinte si Organizare de Evenimente – Biroul Logistica.

ANUNT – Universitatea Politehnica din Bucuresti in conformitate cu prevederile Legii nr. 53/2003, anunta organizarea in data de 27.09.2021, ora 10:00, la sediul sau din Str Polizu 1-7, sector 1, sala F202 – a concursului pentru ocuparea, pe perioada nedeterminata, sau determinata de un an (in cazul in care concursul este ocupat de o persoana pensionata) a unui post contractual vacante de executie, cu norma intreaga, de muncitor necalificat – in cadrul Facultatii de Inginerie Medicala.

FISA POSTULUI

PROCES VERBAL – incheiat in urma desfasurarii examenului organizat pentru promovarea personalului din cadrul Facultatii de Stiinta si Ingineria Materialelor – Laboratorul Stiinta Materialelor Metalice, Metalurgie Fizica

ANUNT – privind organizarea examenului de promovare a personalului din cadrul Bibliotecii Centrale din functia de biblotecar gradul II(S) in functia de Bibliotecar gradul I(S) – respectiv din Bibliotecar treapta I(M) in Bibliotecar treapta IA (M) a urmatoarelor persoane – Anghel Elena, Dumitru Gabriela Ruxandra, Iancu Mihaela Cristina si Neacsu Nicoleta.

PROCES VERBAL – incheiat in urma selectiei dosarelor candidatilor pentru concursul organizat pentru ocuparea postului contractual vacant de Inginer IA(S) din cadrul Facultatii de Chimie Aplicata si Stiinta Materialelor