PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii interviului la concursul organizat pentru ocuparea poatului de ingrijitor I din cadrul DVICA, Serviciul Centrul de Conferinte si Organizare Evenimente, Biroul Logistica.

PROCES-VERBAL incheiat in urma verificarii dosarului candidatului inscris la concursul organizat pentru ocuparea unui post de inginer debutant (S) din cadrul Fac. Energetica, Lab. de Echipament Electric de Inalta Tensiune, Ingineria Tensiunilor Inalte si Compatibilitate Electromagnetica.

ANUNT Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti, in conformitate cu prevederile LG 53/2003 republicata cu modificarile si completarile ulterioare si ale HG 286/2011 cu modificarile si completarile ulterioare, anunta organizarea, in data de 12.12.2022, ora 10.00, la sediul din Splaiul Independentei, nr. 313, sector 6, cod postal 060042, CIF 4183199, Bucuresti, a concursului pentru ocuparea pe perioada nedeterminata (pentru persoanele pensionate, angajarea se va face pe o perioada determinata de 1 an), cu norma intreaga, a postului vacant de tehnician debutant (M) din cadrul Dep. UNESCO.

PROCES-VERBAL incheiat , în urma probei interviu organizată pentru ocuparea postului vacant de execuție de administrator financiar debutant (M) din cadrul Biroului Protocol și Diplomație, Direcția Cabinet Rector.