PROCES-VERBAL incheiat in urma verificarii dosarelor candidatilor inscrisi la concursul organizat pentru ocuparea a 6 (sase) posturi de pompier din cadrul Directiei Dezvoltarea Patrimoniului, Serviciul pentru Situatii de Urgenta.

PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii probei practice la concursul organizat pentru ocuparea postului de inginer SI din cadrul Facultatii de Inginerie Chimica si Biotehnologii, Dep. de Inginerie Chimica si Biochimica.

RAPORT FINAL al concursului organizat pentru ocuparea postului de chimist din cadrul Facultatii de Stiinta si Ingineria Materialelor, Dep. Procesarea Materialelor Metalice si Ecometalurgie.

PROCESE-VERBALE incheiate in urma verificarii dosarelor candidatilor inscrisi la concursurile organizate pentru ocuparea posturilor de sofer I(M) din cadrul Directiei Dezvoltarea Patrimoniului, Biroul Parc Auto (categoria B, C, Ecategoria B).

PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii probei scrise la concursul organizat pentru ocuparea postului de inginer I(S) din cadrul Facultatii de Automatica si Calculatoare, Administratie.