RAPORT FINAL al concursului organizat pentru ocuparea postului de ingrijitor I(M) din cadrul FAIMA, Dep. Economie.

PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii interviului la concursul organizat pentru ocuparea postului vacant de operator calculator I(M) din cadrul SIM, Dep. Stiinta Materialelor Metalice, Metalurgie Fizica.

PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii interviului la concursul organizat pentru ocuparea postului vacant de inginer IA(S) din cadrul FIIR, Dep. Roboti si Sisteme de Productie.

PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii interviului la concursul organizat pentru ocuparea postului vacant de muncitor I din cadrul FIIR, Dep. Roboti si Sisteme de Productie.

PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii probei practice la examenul organizat pentru promovarea personalului din cadrul SIM, Dep. Ingineria si Managementul Obtinerii Materialelor Metalice.

PROCES-VERBAL incheiat in urma verificarii dosarelor candidatilor inscrisi la concursul organizat pentru ocuparea a 6 posturi de pompier din cadrul Directiei Dezvoltarea Patrimoniului, Serviciul pentru Situatii de Urgenta.

RECTIFICARE la anuntul cu nr. 15134/27.06.2022 pentru postul de muncitor I(M) din cadrul AC, Dep. Automatica si Ingineria Sistemelor.