RAPORT FINAL al concursului organizat pentru ocuparea postului de administrator financiar debutant (M) din cadrul DVICA, Serviciul Centrul de Conferinte si Organizare Evenimente, Biroul Logistica.

PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii interviului la concursul organizat pentru ocuparea postului de administrator financiar I(M) din cadrul DDP, Serviciul Administrarea Patrimoniului, Biroul Administrarea Patrimoniului.

REZULTAT FINAL al examenului organizat pentru promovarea personalului din cadrul DDP, Biroul Administrarea Patrimoniului.

PROCESE-VERBALE incheiate in urma sustinerii interviului la concursurile organizate pentru ocuparea urmatoarelor posturi din cadrul DIP, Serviciul Gestionarea Complexelor Studentesti:

PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii interviului la concursul organizat pentru ocuparea postului de administrator financiar I(S) din cadrul DRI, Serviciul Deplasari Externe si Suport Operational.

PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii interviului la concursul organizat pentru ocuparea postului de tehnician IA(M) din cadrul Facultatii de Energetica, Dep. de Hidraulica, Masini Hidraulice si Ingineria Mediului.

PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii probei scrise la concursul organizat pentru ocuparea postului vacant de administrator financiar I(S) din cadrul DIRU, Serviciul Raportare, Statistica si Plata cu ora.

PROCESE-VERBALE incheiate in urma sustinerii interviului la concursurile organizate pentru ocuparea urmatoarelor posturi din cadrul DVICA, Serviciul Centrul de Conferinte si Organizare Evenimente, Biroul Organizare Evenimente:

PROCES-VERBAL incheiat în urma probei scrise organizată pentru ocuparea postului vacant de execuție de administrator financiar treapta I (M) din cadrul Biroului Administrarea Patrimoniului, Serviciul Administrarea Patrimoniului, Direcția Dezvoltarea Patrimoniului.

PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii interviului la concursul organizat pentru ocuparea postului de tehnician IA(M) din cadrul Facultatii de Energetica, Dep. de Hidraulica, Masini Hidraulice si Ingineria Mediului.

PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii interviului la concursul organizat pentru ocuparea postului de administrator financiar II(S) din cadrul SRP, Biroul Comunicare.

PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii probei scrise la examenul organizat pentru promovarea personalului din cadrul Fac. de Inginerie Chimica si Biotehnologii, Dep. Bioresurse si Stiinta Polimerilor.