ANUNT Universitatea Politehnica din Bucureşti, în conformitate cu prevederile Legii nr. 53/2003 – Codul Muncii, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, Procedura de sistem privind recrutarea și selecția personalului din sursă externă pe posturi în afara organigramei în proiecte finanțate din fonduri europene nerambursabile, ale Ordinului pentru aprobarea Procedurii de sistem privind recrutarea în proiecte finanțate din fonduri europene nerambursabile a Universității Politehnica din București, proiect Neuroproteza de antebrat echipata cu piele artificiala si feedback sensorial, ARMIN, Contract nr. 8/2019, EEA-RO-NO2018-0390, Mecanismul financiar SEE 2014-2021 organizeaza concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată, cu fractiune de normă, a unui post de membru masterand ramas vacant in cadrul proiectului mentionat.

PROCES-VERBAL incheiat in urma evaluarii si selectarii dosarului candidatului inscris la concursul organizat pentru ocuparea postului de membru masterand din cadrul proiectului Neuroproteza de antebrat echipata cu piele artificiala si feedback sensorial, ARMIN.

REZULTAT FINAL al concursului organizat pentru ocuparea postului de membru masterand din cadrul proiectului Neuroproteza de antebrat echipata cu piele artificiala si feedback sensorial, ARMIN.