REZULTATELE FINALE ale examenelor organizate pentru promovarea personalului din cadrul Facultatii Ingineria Sistemelor Biotehnice, Dep. Sisteme Biotehnice (Zota; Stefan).

PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii probei practice la concursul organizat pentru ocuparea postului de secretar I(S) din cadrul FAIMA, Dep. Economie.

PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii probei scrise la concursul organizat pentru ocuparea postului vacant de inginer I(S) din cadrul Facultatii de Energetica, Dep. Hidraulica, Masini Hidraulice si Ingineria Mediului.

RAPORT FINAL al concursului organizat pentru ocuparea postului de inginer debutant (S) din cadrul Facultatii Transporturi, Dep. Transporturi, Trafic si Logistica.

PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii probei practice la concursul organizat pentru ocuparea postului de tehnician IA(M) din cadrul Facultatii Stiinta si Ingineria Materialelor, Dep. Procesarea Materialelor Metalice si Ecometalurgie.

ANUNT Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti anunta reprogramarea probei scrise si a probei interviu, la sediul din Splaiul Independentei, nr. 313, sector 6, Bucuresti, Rectorat, sala AN 034, pentru candidatii admisi la selectia dosarelor de concurs pentru ocuparea postului de sef Birou din cadrul Biroului Retele Sanitare, Serviciul Retele Utilitare, Directia Intretinere Patrimoniu.

ANUNT pentru reprogramare concursului pentru ocuparea postului vacant de conducere de Sef birou, Biroul Rețele Electrice, Serviciul Rețele Utilitare