RAPORT FINAL al concursului organizat pentru ocuparea postului vacant de inginer sistem IA(S) din cadrul Facultatii de Inginerie Aerospatiala, Administratie.

PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii probei scrise la concursul organizat pentru ocuparea postului vacant de administrator financiar I(S) din cadrul Directiei Dezvoltarea Patrimoniului, Serviciul Dezvoltarea Patrimoniului.

REZULTATUL FINAL al examenului organizat pentru promovarea personalului din cadrul Directiei Valorificarea Infrastructurii si a Capitalului Academic, Serviciul Centrul de Conferinte si Organizare Evenimente, Biroul Casa de Oaspeti.

ANUNTURI Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti, in conformitate cu prevederile LG 53/2003 republicata, cu modificarile si completarile ulterioare si ale OMEN nr. 5138/2014, anunta organizarea, la sediul din Str. Gh. Polizu, nr. 1-7, sector 1, cod postal 011061, CIF 4183199, Bucuresti, sala L 025, a examenului pentru promovarea personalului din cadrul Facultatii de Chimie Aplicata si Stiinta Materialelor, Dep. de Chimie Generala. (Voicu Marilena; Voicu Manuela)