PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii probei scrise la concursul organizat pentru ocuparea postului de psiholog principal (S) din cadrul Centrului de Consiliere si Orientare in Cariera (decizia rectorului nr. 2356/25.02.2022).

PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii probei scrise la concursul organizat pentru ocuparea postului de psiholog principal (S) din cadrul Centrului de Consiliere si Orientare in Cariera (decizia rectorului nr. 2357/25.02.2022).

PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii probei scrise la examenul organizat pentru promovarea personalului din cadrul Directiei Relatii Internationale.

RAPORT FINAL al examenului organizat pentru ocuparea postului de sofer I(M) din cadrul Directiei Dezvoltarea Patrimoniului, Biroul Parc Auto (categoria B; categoria B, CE).

RAPORT FINAL al concursului organizat pentru ocuparea a 6 (sase) posturi de pompier din cadrul Directiei Dezvoltarea Patrimoniului, Serviciul pentru Situatii de Urgenta.

PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii interviului la concursul organizat pentru ocuparea a cinci posturi de muncitor necalificat din cadrul Directiei Dezvoltarea Patrimoniului, Serviciul Administrarea Patrimoniului, Biroul Administrarea Patrimoniului.