PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii probei scrise la concursul organizat pentru ocuparea postului de inginer debutant (S) din cadrul Facultatii de Chimie Aplicata si Stiinta Materialelor, Dep. Bioresurse si Stiinta Polimerilor.

PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii probei scrise la concursul organizat pentru ocuparea postului de inginer debutant din cadrul Facultatii de Inginerie Mecanica si Mecatronica, Dep. Mecatronica si Mecanica de Precizie.

PROCES-VERBAL incheiat in urma verificarii dosarului candidatului inscris la concursul organizat pentru ocuparea postului de inginer II(S) din cadrul FIMM, Dep. Mecatronica si Mecanica de Preciaie.

ANUNT Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti, in conformitate cu prevederile LG 53/2003 republicata cu modificarile si completarile ulterioare si ale HG 286/2011 cu modificarile si completarile ulterioare, anunta organizarea, in data de 06.12.2021, ora 11.00, la sediul din Bdul Iuliu Maniu, nr. 1-3, sector 6, Bucuresti, sala B 216, a concursului pentru ocuparea pe perioada nedeterminata (pentru persoanele pensionate, angajarea se va face pe o perioada determinata de 1 an), cu norma intreaga, a postului vacant de tehnician debutant (M) din cadrul FETTI, Dep. Dispozitive, Circuite si Arhitecturi Electronice.

ANUNT Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti, in conformitate cu prevederile LG 53/2003 republicata cu modificarile si completarile ulterioare si ale HG 286/2011 cu modificarile si completarile ulterioare, anunta organizarea, in data de 06.12.2021, ora 11.00, la sediul din Bdul Iuliu Maniu, nr. 1-3, sector 6, Bucuresti, sala B 216, a concursului pentru ocuparea pe perioada nedeterminata (pentru persoanele pensionate, angajarea se va face pe o perioada determinata de 1 an), cu norma intreaga, a postului vacant de tehnician debutant (M) din cadrul FETTI, Dep. Dispozitive, Circuite si Arhitecturi Electronice.