[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Universitatea Politehnica din București, prin Facultatea de Automatică și Calculatoare, inițiază un proiect colaborativ de cercetare ce urmează să fie depus în cadrul apelului “EEA Grants – Proiecte Colaborative de Cercetare”.

Proiectul își propune unei unelte computaționale de calcul a scorurilor de securitate și protecție a datelor a firmelor și serviciilor. Funcționalitatea proiectului va fi suportată de o ontologie, inteligență artificială și concepte de învățare automată, iar unealta va fi disponibilă ca o platformă web și o aplicație mobilă.

Se solicită potențialilor parteneri să trimită o scrisoare de interes către Universitatea Politehnica din București la adresa florin.pop@cs.pub.ro până la data de 27.09.2018, care să conțină o motivație a interesului în proiect și experiența în proiecte similare. Se dorește ca viitorii parteneri să aibă cunoștințe și experiență în cel puțin unul din următoarele domenii: procesare sigură a informației, ontologii, inteligență artificială și învățare automată, sisteme de calcul cloud.

Pentru informații suplimentare, sunteți invitați să trimiteți un mail către florin.pop@cs.pub.ro.

Update: Pe baza scrisorii de interes primite de către Universitatea Politehnica din București din partea companiei S.C. BEIA CONSULT INTERNAȚIONAL S.R.L., scrisoare unică primită până pe data de 27.09.2018, decidem selecția companiei menționate pentru a participa ca partener în cadrul proiectului ce va fi depus în competiția “EEA Grants – Proiecte Colaborative de Cercetare” 2018. Compania va duce la îndeplinire toate solicitările primite din partea coordonatorului de proiect.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]