[vc_row][vc_column][vc_column_text]COMUNICAT
Universitatea POLITEHNICA din București în parteneriat cu Agenția Universitară a Francofoniei (RO), S.C. Avantera srl (RO), Universitatea “Angel Kanchev” din Ruse (Bulgaria), Universitatea Tehnică din Kosice (Slovacia) si Universitatea Maria Curie-Sklodowska din Lublin (Polonia) au demarat, începând cu luna noiembrie 2017, proiectul “InoLearn4BEEs”  ERASMUS+, 2014-2020.
Proiectul propune un mecanism inovator  ce îmbunătățește educația antreprenorială a studenților din domeniul Antreprenoriat, Ingineria și Managementul Afacerilor (BEE). Sunt vizate metodologii moderne de predare-învățare, centrate pe student, și crearea unor parteneriate durabile cu actori din mediul de afaceri din diverse industrii,  cu impact pozitiv asupra educației digitale și a competențelor transevarsale dobândite de studenți.
Printr-un parteneriat internațional între Ro, Bg. SK, și PL, se urmărește crearea unui mediu inovativ de învățare care să permită  dezvoltarea competențelor sociale și interculturale ale studenților, gândirea critică și dobândirea de abilități de învățare în mediul on-line.
Proiectul se derulează  pe o perioadă de 30 luni și cuprinde:

  • Modernizarea curriculei universitare din domeniul educației antreprenoriale prin utilizarea metodelor moderne de predare-învățare centrate pe student, în contextul multicultural format din Romania, Bulgaria, Slovacia, si Polonia.
  • Dezvoltarea cunoștințelor și a abilităților antreprenoriale ale studenților prin implicarea a 74 de reprezentanți de la companii, firme, asociații nonguvernamentale, si entități publice în procesul educațional
  • Stimularea competențelor digitale și abilităților de gândire critică a 250 studenți din domeniul Antreprenoriat, Ingineria si Managementul Afacerilor prin expunerea la experiențe de învățare interdisciplinare și interculturale, în contextul partenerilor implicați din Romania, Bulgaria, Slovacia, si Polonia.
  • Organizarea a 4 evenimente de diseminare și multiplicare a rezultatelor proiectului (Slovenia Romania, Bulgaria și Polonia) cu un grup țintă de 150 de participanți.

Pentru informații suplimentare privind derularea proiectului și participarea la activitățile de învățare vă rugăm să contactați echipa proiectului la adresa de email: bogdan.fleaca@upb.ro
Comunicat UPB InoLearn4BEEs[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]