[vc_row][vc_column][vc_column_text]Marti, 9 ianuarie 2018
1.  PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii probei scrise a concursul organizat pentru ocuparea postului vacant de administrator financiar I(S), din cadrul Directiei pentru Managementul Activitatii de Cercetare Stiintifica, Serviciul de Inovare si Transfer Tehnologic. 
2.  RAPORT FINAL al concursului organizat pentru ocuparea, pe perioada nedeterminata, a postului vacant de tehnician IA(M), din cadrul Facultatii Chimie Aplicata si Stiinta Materialelor, Dep. Inginerie Chimica si Biochimica.
3.  ANUNT Universitatea POLITEHNICA din Bucurest i, in conformitate cu prevederile Legii 53/2003 cu modificarile si completarile ulterioare si ale O.M.E.N. 5138/2014, anunta organizarea, la sediul sau din Splaiul Independentei, nr. 313, Sector 6, Cod postal 060042, CIF 4183199, Bucuresti, cladirea Rectorat, sala R 116, a examenului pentru promovarea personalului din cadrul Directiei Informatizare si Resurse Umane, Serviciul Evidenta Resurselor Umane.
4. PROCES-VERBAL incheiat in urma verificarii dosarului de concurs al candidatului inscris la examenul pentru ocuparea postului de inginer II(S), din cadrul Facultatii Chimie Aplicata si Stiinta Materialelor, Dep. de Chimie Organica “C. Nenitescu”.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]