ANUNT SI FISA POSTULUI – Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti, in conformitate cu prevederile LG 53/2003 republicata, cu modificarile si completarile ulterioare si ale HG 286/2011, cu modificarile si completarile ulterioare, anunta organizarea, in data de 02.07.2021, la sediul din Splaiul Independentei, nr. 313, sector 6, Bucuresti, a concursului pentru ocuparea pe perioada nedeterminata (pentru persoanele pensionate, angajarea se va face pe o perioada determinata de 1 an), cu norma intreaga, a postului vacant de secretar I(S) din cadrul Departamentului Formare pentru Cariera Didactica si Stiinte Socio-Umane.

PROCES VERBAL – incheiat in urma verificarii dosarelor de concurs organizat pentru ocuparea postului vacant de conducere de Sef Centru din cadrul Centrului de Formare a Personalului Didactic din Licee.

PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii interviului la concursul organizat pentru ocuparea postului vacant de administrator financiar I(S) din cadrul Facultatii de Inginerie Industriala si Robotica, Dep. Rezistenta Materialelor.