[vc_row][vc_column][vc_column_text]PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii probei scrise la concursul organizat pentru ocuparea postului contractual vacant de administrator financiar I(S), din cadrul Directiei Financiar-Contabile, Biroul Bugete si Activitate Economica.
ANUNT Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti, in conformitate cu prevederile Legii nr. 53/2003 republicata, cu modificarile si completarile ulterioare si ale OMEN nr. 5138/2014, anunta organizarea, la sediul din Splaiul Independentei, nr. 313, sector 6, cod postal 060042, CIF 4183199, Bucuresti, sala JC 110, a examenului pentru promovarea personalului din cadrul Facultatii Ingineria si Managementul Sistemelor Tehnologice, Dep. Teoria Mecanismelor si a Robotilor.
PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii probei scrise la concursul organizat pentru ocuparea postului vacant de muncitor calificat (electrician) din cadrul Directiei Intretinerea Patrimoniului, Serviciul Interventii in Spatii de Invatamant si Camine, formatia de lucru Electricieni.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]