PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii probei scrise la concursul organizat pentru ocuparea postului de administrator financiar I(S) din cadrul Serviciului Achizitii, Biroul Depozit.

PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii probei practice la examenul organizat pentru promovarea personalului din cadrul Facultatii Transporturi, Dep. Telecomenzi si Electromica in Transporturi.

PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii probei practice la examenul organizat pentru promovarea personalului din cadrul DIP, Serviciul Interventii in Spatii de Invatamant si Camine.

PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii probei practice la examenul organizat pentru promovarea personalului din cadrul DIP, Serviciul Gestionarea Complexelor Studentesti.

PROCESE-VERBALE incheiate in urma verificarii dosarelor candidatilor inscrisi la concursurile organizate pentru ocuparea postului de tehnician I(M) si a postului de tehnician IA(M) din cadrul Facultatii de Energetica, Dep. Producerea si Utilizarea Energiei,

PROCESE-VERBALE incheiate in urma sustinerii probei practice la examenul organizat pentru promovarea personalului (Visan; Radu) din cadrul DIP, Serviciul Gestionarea Complexelor Studentesti.