PROCES-VERBAL incheiat in urma verificarii dosarului candidatului inscris la concursul organizat pentru ocuparea unui post de muncitor calificat (instalator in constructii) din cadrul Directiei Intretinerea Patrimoniului, formatia de lucru Instalatori Complex Leu.
PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii interviului la concursul organizat pentru ocuparea postului vacant de tehnician IA(M) din cadrul Fac. CASM, Dep. Stiinta si Ingineria Materialelor Oxidice si Nanomateriale.
PROCES-VERBAL incheiat in urma verificarii dosarului candidatului inscris la concursul organizat pentru ocuparea unui post de muncitor calificat (electrician) din cadrul Directiei Intretinerea Patrimoniului, Serviciul Interventii in Spatii de Invatamant si Camine, formatia de lucru Electricieni.
PROCES-VERBAL incheiat in urma verificarii dosarelor candidatilor inscrisi la concursul organizat pentru ocuparea postului vacant de administrator financiar I(S), din cadrul Directiei Financiar-Contabile, Biroul Bugete si Activitate Economica.