[vc_row][vc_column][vc_column_text]Miercuri, 31 ianuarie 2018
1.   RAPORT FINAL al concursului organizat pentru ocuparea, pe perioada nedeterminata, a postului vacant de administrator financiar I(M), din cadrul Directiei Intretinere Patrimoniu, Serviciul Gestionarea Complexelor Studentesti.
2.   PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii interviului pentru concursul organizat pentru ocuparea postului vacant de secretar I(S), din cadrul Facultatii Inginerie Aerospatiala.
3.   REZULTATELE FINALE ale examenului de promovare a personalului din cadrul Directiei Informatizare si Resurse Umane, Serviciul Evidenta Resurselor Umane.
4.   PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii interviului la concursul organizat pentru ocuparea postului vacant de secretar I(S), din cadrul Secretariatului UPB.
5. PROCESE-VERBALE incheiate in urma sustinerii interviului pentru concursurile organizate pentru ocuparea urmatoarelor posturi vacante din cadrul Directiei Dezvoltarea Patrimoniului:
–   PV – 5 (cinci) posturi de pompier – Serviciul pentru Situatii de Urgenta;
–   PV – administrator financiar I(S) – Biroul Administrarea Patrimoniului;
–   PV – muncitor necalificat – Biroul Parc Auto;
–   PV – 4 (patru) posturi de muncitor necalificat – Biroul Administrarea Patrimoniului.
6. PROCESE-VERBALE incheiate in urma sustinerii interviului pentru concursurile organizate pentru ocuparea urmatoarelor posturi de conducere din cadrul Directiei Juridice si Contencios:
–   PV – sef Serviciu, Serviciul Contencios;
–   PV – sef Birou, Biroul Contracte.
Marti, 30 ianuarie 2018
1.   RAPORT FINAL al concursului organizat pentru ocuparea, pe durata nedeterminata, a postului vacant de tehnician IA(M), din cadrul Facultatii Energetica, Dep. Hidraulica, Masini Hidraulice si Ingineria Mediului.
2.   RAPORT FINAL al concursului organizat pentru ocuparea, pe durata nedeterminata, a ppostului vacant de administrator financiar I(S), din cadrul Serviciului Calitate.
3. RAPOARTE FINALE ale concursurilor organizate pentru ocuparea, pe durata nedeterminata, a urmatoarelor posturi vacante din cadrul Facultatii Transporturi:
–   RF – secretar I(M) – secretariat facultate;
–   RF – secretar I(S) – Dep. Telecomenzi si Electronica in Transporturi.
4.   RAPORT FINAL al concursului organizat pentru ocuparea, pe durata nedeterminata, a postului vacant de administrator financiar I(S), din cadrul Centrului de Cultura, Voluntariat, Sport si Activitati Recreative.
Luni, 29 ianuarie 2018
1.   RAPORT FINAL al concursului organizat pentru ocuparea, pe durata nedeterminata, a postului vacant de inginer IA(S), din cadrul Facultatii Automatica si Calculatoare, Dep. Automatica si Informatica Industriala.

Vineri, 26 ianuarie 2018
1.   RAPORT FINAL al concursului organizat pentru ocuparea, pe durata nedeterminata, a postului vacant de administrator financiar I(S), din cadrul Directiei Fonduri Europene, Serviciul Monitorizare-Raportare Proiecte.
2.   RAPORT FINAL al concursului organizat pentru ocuparea, pe durata nedeterminata, a postului vacant de administrator financiar I(M), din cadrul Directiei Achizitii, Biroul Depozit.
3. RAPOARTE FINALE ale concursurilor organizate pentru ocuparea, pe durata nedeterminata, a urmatoarelor posturi vacante din cadrul Directiei Financiar ContabileȘ
–   RF – administrator financiar I(S), Biroul Inventarierea Patrimoniului;
–   RF – administrator financiar I(S), Biroul Financiar;
–   RF – administrator financiar I(M), Biroul Financiar.
4.   PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii probei scrise si a probei practice pentru concursul organizat pentru ocuparea postului vacant de tehnician IA(M), din cadrul Facultatii Ingineria si Managementul Sistemelor Tehnologice, Dep. Tehnologia Constructiilor de Masini.
5.   PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii probei scrise pentru concursul organizat pentru ocuparea postului vacant de administrator financiar III(M), din cadrul Directiei Achizitii, Serviciul Editura Politehnica Press.
6. PROCESE-VERBALE incheiate in urma sustinerii probei scrise pentru concursurile organizate pentru ocuparea urmatoarelor posturi vacante din cadrul Directiei Relatii Internationale:
–   PV – director;
–   PV – sef Serviciu.
7.   RAPORT FINAL al concursului organizat pentru ocuparea, pe perioada nedeterminata, a postului vacant de muncitor I, din cadrul Directiei Intretinere Patrimoniu, Serviciul Gestionarea Complexelor Studentesti.
8.   PROCE-VERBAL incheiat in urma sustinerii probei practice pentru concursul organizat pentru ocuparea posturilor vacante de ingrijitor, din cadrul Directiei Intretinere Patrimoniu, Serviciul Gestionarea Complexelor Studentesti.
9.   PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii probei scrise pentru concursul organizat pentru ocuparea postului vacant de inginer I(S), din cadrul Facultatii Chimie Aplicata si Stiinta Materialelor, Dep. Chimie Anorganica, Chimie Fizica si Electrochimie.
10.   PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii probei scrise la concursul organizat pentru ocuparea postului vacant de administrator financiar III(M), din cadrul Directiei Relatii Internationale, Serviciul Relatii de Parteneriat.
11.   PROVES-VERBAL incheiat in urma sustinerii probei scrise la concursul organizat pentru ocuparea postului vacant de administrator financiar I(S), din cadrul Directiei Juridice si Contencios, Biroul pentru Exercitarea Activitatii de Control Intern.
12.   PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii probei scrise pentru examenul organizat pentru promovarea personalului din cadrul Directiei Informatizare si Resurse Umane, Serviciul Evidenta Resurselor Umane.
13.     PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii interviului pentru concursul organizat pentru ocuparea postului vacant de administrator financiar I(M), din cadrul Directiei Intretinere Patrimoniu, Serviciul Gestionarea Complexelor Studentesti.
14.   PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii probei practice pentru concursul organizat pentru ocuparea postului vacant de ingrijitor, din cadrul Scolii primare Politehnica.
15.   PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii probei practice pentru concursul organizat pentru ocuparea a doua posturi vacante de muncitor necalificat, din cadrul Directiei Intretinere Patrimoniu, Serviciul Gestionarea Complexelor Studentesti, Bufet Rectorat.
16.   PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii probei scrise pentru concursul organizat pentru ocuparea postului vacant de administrator financiar I(S), din cadrul Directiei Generale Administrativ Economica, Serviciul Contractare Evenimente.
17.   PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii probei scrise pentru concursul organizat pentru ocuparea postului vacant de administrator financiar I(S), din cadrul DirectieiAchizitii.
Joi, 25 ianuarie 2018
1.   REZULTATUL FINAL al examenului organizat pentru promovarea personalului din cadrul Facultatii Inginerie Electrica, Dep. Masini, Materiale si Actionari Electrice.
2.   PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii probei practice la concursul organizat pentru ocuparea a 4 (patru) posturi vacante de muncitor necalificat, din cadrul Directiei Dezvoltarea Patrimoniului, Biroul Administrarea Patrimoniului.
3.   REZULTATUL FINAL al examenului organizat pentru promovarea personalului din cadrul Directiei Financiar Contabile, Biroul Inventarierea Patrimoniului.
4.   PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii interviului pentru concursul organizat pentru ocuparea postului vacant de tehnician IA(M), din cadrul Facultatii Energetica, Dep. Hidraulica, Masini Hidraulice si Ingineria Mediului.
5.   PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii interviiului pentru concursul organizat pentru ocuparea postului vaacnt de administrator financiar I(S), din cadrul Serviciului Calitate.
6.   PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii probei practice la concursul organizat pentru ocuparea postului vacant de muncitor necalificat, din cadrul Directiei Dezvoltarea Patrimoniului, Biroul Parc Auto.
7.   PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii probei scrise pentru concursul organizat pentru ocuparea postului vacant de administrator financiar I(S), din cadrul Directiei Dezvoltarea Patrimoniului, Biroul Administrarea Patrimoniului.
8.   PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii probei scrise la concursul organizat pentru ocuparea posturilor vacante de pompier, din cadrul Directiei Dezvoltarea Patrimoniului, Serviciul pentru Situatii de Urgenta.
9.   PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii probei scrise pentru examenul organizat pentru ocuparea postului vacant de secretar I(S), din cadrul Facultatii Inginerie Aerospatiala, Secretariat.
10. PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii interviului pentru concursul organizat pentru ocuparea postului vacant de secretar I(M), din cadrul Facultatii Transporturi, Secretariat.
11.   PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii interviului pentru concursul organizat pentru ocuparea postului vacant de secretar I(S), din cadrul Facultatii Transporturi, Dep. Telecomenzi si Electronica in Transporturi.
12.   PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii probei scrise pentru concursul organizat pentru ocuparea postului vacant de secretar I(S), din cadrul secretariatului universitatii.
13.   RAPORT FINAL al concursului organizat pentru ocuparea, pe perioada nedeterminata, a postului vacant de tehnician IA(M), din cadrul Facultatii Ingineria si Managementul Sistemelor Tehnologice, Dep. Tehnologia Constructiilor de Masini.
14.   PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii interviului pentru concursul organizat pentru ocuparea postului de administrator financiar I(S), din cadrul Centrului de Cultura, Voluntariat, Sport si Activitati Recreative.
15. PROCESE-VERBALE incheiate in urma sustinerii probei scrise pentru concursurile organizate pentru ocuparea urmatoarelor posturi de conducere din cadrul Directiei Juridic si Contencios:
–   PV – sef Serviciu – Serviciul Contencios;
–   PV – sef Birou – Biroul Contracte.

Marti, 23 ianuarie 2018
1.   PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii interviului pentru concursul organizat pentru ocuparea postului vacant de inginer IA(S), din cadrul Facultatii Automatica si Calculatoare, Dep. Automatica si Informatica Industriala.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]