PROCES-VERBAL încheiat în urma susținerii probei interviu a concursului organizat pentru ocuparea a cinci posturi contractual vacante de execuție de muncitor necalificat, în cadrul Direcției Administrare Spații de Învățământ.

ANUNȚ și FIȘA POSTULUI Universitatea Națională de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București, în conformitate cu prevederile Legii nr. 53/2003 – Codul Muncii, republicată, cu modificările și completările ulterioare și ale Hotărârii nr. 1336/28.10.2022 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind organizarea și dezvoltarea carierei personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, anunță organizarea în data de 17.10.2024, la sediul din Splaiul Independenței, nr. 313, sector 6, București, ora 1100, sala AN 215, Clădirea Rectorat, a concursului pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, normă întreagă de muncă, cu o perioadă de probă, conform legislației în vigoare, a postului vacant de execuție de inginer gradul II (S), în cadrul Direcției Managementul Activităților de Cercetare, Dezvol.tare si Inovare, Serviciul Managementul Activităților de Cercetare Științifică.

PROCES-VERBAL încheiat în urma verificării dosarelor de concurs ale candidaților înscriși la concursul organizat pentru ocuparea unui post contractual vacant de execuție de inginer debutant (S), din cadrul Facultății de Energetică, Laboratorul de Producere și Utilizare a Energiei.

PROCES-VERBAL încheiat în urma probei scrise organizată pentru ocuparea a 2 (două) posturi contractual vacante de execuție de psiholog stagiar (S), din cadrul Direcției Vânzări, Business Development și Parteneriate, Serviciul Centrul de Afaceri și Antrprenoriat.

NOTA INFORMATIVĂ  Având în vedere faptul că la proba scrisă candidatul a fost absent (respins), concursul organizat pentru ocuparea unui post vacant de execuție de consilier juridic grad I (S) în cadrul Serviciului Contencios, a unui post vacant de execuție de consilier juridic grad I (S) , a unui post vacant de execuție de consilier juridic grad II (S) și a unui post vacant de execuție de consilier juridic debutant în cadrul Serviciului Activități Conexe, conform organigramei Direcției Juridice și Contencios, este incheiat.

ANUNȚ și FIȘA POSTULUI Universitatea Națională de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București, în conformitate cu prevederile Legii nr. 53/2003 – Codul Muncii, republicată, cu modificările și completările ulterioare și ale Hotărârii nr. 1336/28.10.2022 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind organizarea și dezvoltarea carierei personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, anunță organizarea în data de 17.10.2024, la sediul din Splaiul Independenței, nr. 313, sector 6, București, ora 11:00, sala AN215, a concursului pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, normă întreagă de muncă, cu o perioadă de probă, conform legislației în vigoare, a 2 (două) posturi contractual vacante de execuție de administrator financiar grad I (S), în cadrul Direcției Financiar Contabile.  RECTIFICARE aferentă anunțului înregistrat cu nr. 4486/DFC/1/25.09.2024.