PROCES-VERBAL incheiat în urma probei scrise organizată pentru ocuparea unui post contractual vacant de execuție de Inginer gradul IA (S), din cadrul Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației, Laboratorul Dispozitive, Circuite și Arhitecturi Electronice.

PROCES-VERBAL incheiat în urma susținerii probei interviu la concursul organizat pentru ocuparea a cinci posturi contractual vacante de execuție de pompier din cadrul Direcției Dezvoltare Patrimoniu, Serviciul pentru Situații de Urgență.

ANUNT si FISA POSTULUI Universitatea Națională de Știință și Tehnologie POLITEHNICA BUCUREȘTI, în conformitate cu prevederile Legii nr. 53/2003 Codul Muncii, republicată, cu modificările și completările ulterioare și ale Hotărârii nr. 1336/28.10.2 022 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind organizarea și dezvoltarea carierei personalului contractual
din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, anunță organizarea în data de 02.11.2023, la sediul din Splaiul Independenței, nr. 313, sector 6, București, ora 10.00, sala 3.1, Bibliotecă, a concursului pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, normă întreagă de muncă, cu o perioadă de probă, conform legislației în vigoare, a unui post vacant de execuție de administrator financiar treapta I(M) din cadrul Direcției Organizare Evenimente, Serviciul Organizare Evenimente, Biroul Tehnic Organizare Evenimente.

ANUNT si FISA POSTULUI Universitatea Națională de Știință și Tehnologie POLITEHNICA BUCUREȘTI, în conformitate cu prevederile Legii nr. 53/2003 Codul Muncii, republicată, cu modificările și completările ulterioare și ale Hotărârii nr. 1336/28.10.2 022 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind organizarea și dezvoltarea carierei personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, anunță organizarea în data de 02.11.2023, la sediul din Splaiul Independenței, nr. 313, sector 6, București, ora 12.00sala 3.1, Bibliotecă, a concursului pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, normă întreagă de muncă, cu o perioadă de probă, conform legislației în vigoare, are, a unui post vacant de execuție de administrator financiar gradul I(S) din cadrul Direcției Organizare Evenimente, Serviciul Organizare Evenimente, Biroul Coordonare Voluntari.

PROCES-VERBAL incheiat în urma susținerii probei interviu la examenul organizat pentru ocuparea unui post contractual vacant de execuție de Tehnician IA(M) din cadrul Facultății de Inginerie Industrială și Robotică, Laboratorul Tehnologia Construcțiilor de Mașini.

ANUNT si FISA POSTULUI Universitatea Națională de Știință și Tehnologie POLITEHNICA BUCUREȘTI, în conformitate cu prevederile Legii nr. 53/2003 Codul Muncii, republicată, cu modificările și completările ulterioare și ale Hotărârii nr. 1336 /28.10.2022 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind organizarea și dezvoltarea carierei personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, anunță organizarea în data de 02.11.2023 la sediul din Splaiul Independenței, nr. 313, sector 6, București, ora 10.30, sala 2.1, Biblioteca centrală UNSTPB, a concursului pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, cu normă întreagă de muncă, cu o perioadă de probă, conform legislației în vigoare, a postului vacant de execuție de administrator financiar gradul I (S) din cadrul Direcției vânzări și parteneriate, Serviciul Vânzări, Biroul Vânzări Comerciale.

ANUNT si FISA POSTULUI Universitatea Națională de Știință și Tehnologie POLITEHNICA BUCUREȘTI, în conformitate cu prevederile Legii nr. 53/2003 – Codul Muncii, republicată, cu modificările și completările ulterioare și ale Hotărârii nr. 1336/28.10.2022 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind organizarea și dezvoltarea carierei personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, anunță organizarea în data de 02.11.2023, la sediul din Splaiul Independenței, nr. 313, sector 6, București, ora 1030, sala 2.1., Biblioteca Centrală, a concursului pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, cu normă întreagă de muncă, cu o perioadă de probă, conform legislației în vigoare, a postului vacant de execuție de administrator financiar gradul I (S), din cadrul Direcției Vânzări și Parteneriate, Biroul Vânzări Evenimente.

PROCES-VERBAL incheiat în urma derulării probei scrise din cadrul examenului de promovare pentru candidatul al cărui dosar de examen a fost înregistrat cu numărul 24722, din funcția Administrator financiar debutant M, ȋn funcția de Administrator financiar treapta III (M) din cadrul Direcției Organizare Evenimente, Serviciul Organizare Evenimente, Biroul Tehnic Organizare Evenimente.

PROCES-VERBAL incheiat în urma derulării probei scrise din cadrul examenului de promovare pentru candidatul al cărui dosar de examen a fost înregistrat cu marca numărul 14077, în cadrul Facultății de Inginerie Chimică și Biotehnologii, Departamentul de Chimie Analitică și Ingineria Mediului.

PROCES-VERBAL incheiat în urma verificării dosarelor de concurs ale candidaților înscriși la concursul organizat pentru ocuparea unui post contractual vacant de execuție de administrator financiar grad I(S), din cadrul Direcției Dezvoltarea Patrimoniului, Serviciul Administrarea Patrimoniului.

ANUNT si FISA POSTULUI Universitatea Național ă de ȘtiiPROCESnță și Tehnologie POLITEHNICA BUCUREȘTI, în conformitate cu prevederile Legii nr. 53/2003 Codul Muncii, republicată, cu modificările și completările ulterioare și ale Hotărârii nr. 1336/28.10.2022 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind organizarea și dezvoltarea carierei personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, anunță organizarea în data de 02.11.2023 la sediul din Splaiul Independenței, nr. 313, sector 6, București, sala 2.1, cladirea Biblioteca, ora 10.30 a concursului pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, normă întreagă de muncă, cu o perioadă de probă, conform legislației în vigoare, postului vacant de execuție de administrator financiar g radul I (S) d in cadrul Direcției Vanzări și Parteneriate, Biroul Vânzări din activități academice.

PROCES-VERBAL incheiat în urma susținerii probei interviu la examenul organizat pentru ocuparea unui post contractual vacant de execuție administrator financiar gradul III (S), din cadrul Facultății de Inginerie Aerospațială, Serviciul Administrativ.

PROCES-VERBAL incheiat în urma susținerii probei interviu la concursul organizat pentru ocuparea unui post contractual vacant de execuție secretar grad I (S), din cadrul Facultății de Inginerie Aerospațială, Secretariat.

PROCES-VERBAL incheiat în urma probei practice pentru ocuparea unui post contractual vacant de execuție de șofer cat. B și D, conform organigramei Direcției Dezvoltarea Patrimoniului, Serviciul Transport Auto, Biroul Parc Auto.

PROCES-VERBAL incheiat în urma probei practice pentru ocuparea unui post contractual vacant de execuție de șofer cat. B și C, conform organigramei Direcției Dezvoltarea Patrimoniului, Serviciul Transport Auto, Biroul Parc Auto.

PROCES-VERBAL incheiat în urma probei practice pentru ocuparea unui post contractual vacant de execuție de șofer cat. B, C, E, conform organigramei Direcției Dezvoltarea Patrimoniului, Serviciul Transport Auto, Biroul Parc Auto.

PROCES-VERBAL incheiat în urma probei practice pentru ocuparea unui post contractual vacant de execuție de șofer cat. B, TR, conform organigramei Direcției Dezvoltarea Patrimoniului, Serviciul Transport Auto, Biroul Parc Auto.