[vc_row][vc_column][vc_column_text]PROCES-VERBAL incheiat in urma verificarii dosarelor candidatilor inscrisi la concursul organizat pentru ocuparea postului vacant de muncitor calificat (strungar) din cadrul Directiei Intretinerea Patrimoniului, Serviciul Interventii in Spatii de Invatamant si Camine, formatia de lucru din Noul Local.
PROCES-VERBAL incheiat in urma verificarii dosarelor candidatilor inscridi la concursul organizat pentru ocuparea postului vacant de muncitor calificat, in cadrul Directiei Intretinerea Patrimoniului, Serviciul Gestionarea Complexelor Studentesti.
RAPORT FINAL al concursului organizat pentru ocuparea, pe durata nedeterminata, a celor 10 posturi vacante de ingrijitor, din cadrul Directiei Intretinerea Patrimoniului, Serviciul Gestionarea Complexelor Studentesti.
PROCES-VERBAL incheiat in urma verificarii dosarelor candidatilor inscrisi la concursul organizat pentru ocuparea posturilor vacante de secretar I(S) din cadrul secretariatului Facultatii Automatica si Calculatoare.
PROCES-VERBAL incheiat in urma verificarii dosarelor candidatilor inscrisi la concursul organizat pentru ocuparea postului vacant de secretar I(S) din cadrul Facultatii Inginerie Mecanica si Mecatronica, Scoala Doctorala.
PROCES-VERBAL incheiat in urma verificarii dosarelor candidatilor inscrisi la concursul organizat pentru ocuparea postului vacant de administrator financiar I(S) din cadrul Facultatii Automatica si Calculatoare, Dep. Calculatoare.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]