[vc_row][vc_column][vc_column_text]ANUNT si FISA POSTULUI Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti, in conformitate cu prevederile LG 53/2003 republicata cu modificarile si completarile ulterioare si ale HG 286/2011 cu modificarile si completarile ulterioare, anunta organizarea in data de 13.11.2018, ora 13.00, la sediul din Splaiul Independentei, nr. 313, sector 6, Bucuresti, la Facultatea Transporturi, sala JD 016, a concursului pentru ocuparea, pe perioada nedeterminata, cu norma intreaga, a postului vacant de subinginer I(SSD) din cadrul Facultatii Transporturi, Dep. Autovehicule Rutiere.
PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii interviului la concursul organizat pentru ocuparea postului vacant de muncitor calificat (electrician) in cadrul Directiei Intretinerea Patrimoniului, Serviciul Interventii in Spatii de Invatamant si Camine, formatia de lucru Electricieni.
PROCES-VERBAL incheiat in urma sustinerii interviului la concursul organizat pentru ocuparea postului vacant de administrator financiar I(S) din cadrul Directiei Financiar-Contabile, Biroul Bugete si Activitate Economica.
PROCES-VERBAL incheiat in urma verificarii dosarelor candidatilor inscrisi la concursul organizat pentru ocuparea a 10 posturi vacante de ingrijitor din cadrul Directiei Intretinerea Patrimoniului, Serviciul Gestionarea Complexelor Studentesti.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]