PROCES-VERBAL încheiat în urma verificării dosarelor de concurs ale candidaților înscriși la concursul organizat pentru ocuparea unui post vacant de execuție de inginer debutant, din cadrul Facultății de Inginerie în Limbi Străine, Departamentul de Inginerie în Limbi Străine.

PROCES-VERBAL încheiat în urma probei interviu organizate pentru ocuparea unui post contractual vacant de execuție de inginer debutant (S), în cadrul Facultății  de Inginerie Industrială și Robotică, Laboratorul de Rezistența Materialelor.

PROCES-VERBAL încheiat în urma susținerii probei interviu la examenul organizat pentru ocuparea unui post vacant de execuție de inginer debutant (S), din cadrul Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației, Laboratorul Telecomunicații.

ANUNȚ PROMOVARE Universitatea Naționale de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București, în conformitate cu prevederile Legii nr. 153/2017 – privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice, cu modificările și completările ulterioare, ale Hotărârii nr. 1336/28.10.2022 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind organizarea și dezvoltarea carierei personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice și prevederile O.M.E.N. nr. 5138/2014, anunță organizarea examenului de promovare pentru candidatul al cărui dosar de examen a fost înregistrat cu marca 30270, în cadrul Facultății de Automatică și Calculatoare, Laborator Automatică și Ingineria Sistemelor din funcția de tehnician treapta III (M), în funcția de inginer de sistem grad II(S).

RAPORT FINAL întocmit în urma concursului organizat pentru ocuparea a două posturi vacante de execuție de administrator financiar grad I(S), conform statului de funcții al Direcției Valorificare Resurse din Productie Internă.

RAPORT FINAL întocmit în urma concursului organizat pentru ocuparea unui post vacant de execuție de de muncitor necalificat, conform statului de funcții al Direcției Valorificare Resurse din Producție Internă, Serviciul Organizare Activități Sportive.