PROCES-VERBAL încheiat în urma probei practice a concursului organizat pentru ocuparea a 5 (cinci) posturi contractual vacante de execuție de muncitor necalificat, în cadrul Direcției Administrare Spații de Învățământ.

PROCES-VERBAL încheiat în urma derulării probei scrise din cadrul examenului de promovare pentru candidatul al cărui dosar de examen a fost înregistrat cu numărul 9961, în cadrul Facultății de Automatică și Calculatoare, Laboratorul de Automatică și Informatică Industrială, din funcția de administrator financiar grad III (S) în funcția de administrator financiar grad II (S).

PROCES-VERBAL încheiat în urma verificării dosarelor de concurs ale candidaților înscriși la concursul organizat pentru ocuparea a 2 (două) posturi contractual vacante de execuție de psiholog stagiar (S), din cadrul Direcției Vânzări, Business Development și Parteneriate, Serviciul Centrul de Afaceri și Antreprenoriat.

PROCES-VERBAL încheiat în urma susținerii probei interviu la examenul organizat pentru ocuparea unui post vacant de execuție de Secretar grad I (S), din cadrul Institutului de Cercetare PRECIS.

PROCES-VERBAL încheiat în urma verificării dosarului de concurs al candidatului înscris la concursul organizat pentru ocuparea a unui post vacant de execuție de consilier juridic grad I (S) în cadrul Serviciului Contencios, a unui post vacant de execuție de consilier juridic grad I (S) , a unui post vacant de execuție de consilier juridic grad II (S) și a unui post vacant de execuție de consilier juridic debutant în cadrul Serviciului Activități Conexe.