PROCES-VERBAL încheiat în urma susținerii probei interviu a examenului organizat pentru ocuparea unui post contractual vacant de execuție de muncitor calificat I (M) (bucătar), în cadrul Direcției Restaurante și Cantine.

PROCES-VERBAL încheiat în urma susținerii probei interviu a examenului organizat pentru ocuparea a 2 (două) posturi contractual vacante de execuție de muncitor necalificat (ajutor de bucătar), în cadrul Direcției Restaurante și Cantine.

PROCES-VERBAL încheiat în urma verificării dosarelor de concurs ale candidaților înscriși la concursul organizat pentru ocuparea postului contractual vacant de execuție de administrator financiar grad I (S), în cadrul Direcției Financiar Contabile, Serviciul Bugete și Angajamente.

PROCES-VERBAL încheiat în urma desfășurării probei interviu organizată pentru ocuparea a 2 (două) posturi vacante de execuţie de administrator financiar debutant (S), în cadrul Direcției Managementul Activităților de Cercetare, Dezvoltare și Inovare, Serviciul Managementul Activităților de Cercetare Științifică.

ANUNȚ și FIȘA POSTULUI Universitatea Națională de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București, în conformitate cu prevederile Legii nr. 53/2003 – Codul Muncii, republicată, cu modificările și completările ulterioare și ale Hotărârii nr. 1336/28.10.2022 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind organizarea și dezvoltarea carierei personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, anunță organizarea în data de 20.09.2024, la sediul din Splaiul Independenței, nr. 313, sector 6, București, ora 11:00, sala AN 215, Clădirea Rectorat, a concursului pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, normă întreagă de muncă, cu o perioadă de probă, conform legislației în vigoare, a 2 (două) posturi vacante de execuție de administrator financiar grad I(S), conform statului de funcții al Direcției Valorificare Resurse din Productie Interna.

ANUNȚ Universitatea Națională de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București, în conformitate cu prevederile Legii nr. 53/2003 – Codul Muncii, republicată, cu modificările și completările ulterioare și ale Hotărârii nr. 1336/28.10.2022 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind organizarea și dezvoltarea carierei personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, anunță organizarea în data de 20.09.2024, la sediul din Splaiul Independenței, nr. 313, sector 6, București, ora 13:00, sala AN 215, Clădirea Rectorat, a concursului pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, normă întreagă de muncă, cu o perioadă de probă, conform legislației în vigoare, a unui post vacant de execuție de muncitor necalificat, conform statului de funcții al Direcției Valorificare Resurse din Producție Internă, Serviciul Organizare Activități Sportive.