RAPORT FINAL întocmit în urma concursului organizat pentru ocuparea unui post de administrator financiar grad I (S), din cadrul Direcției Fonduri Europene și Proiecte Strategice, Serviciul Monitorizare Proiecte.

ANUNȚ și FIȘA POSTULUI Universitatea Națională de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București, în conformitate cu prevederile Legii nr. 53/2003 – Codul Muncii, republicată, cu modificările și completările ulterioare și ale Hotărârii nr. 1336/28.10.2022 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind organizarea și dezvoltarea carierei personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, anunță organizarea în data de 26.08.2024, la sediul din Splaiul Independenței, nr. 313, sector 6, București, ora 1300, sala AN 215, Clădirea Rectorat, a concursului pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, normă întreagă de muncă, cu o perioadă de probă, conform legislației în vigoare, a trei posturi vacante de execuție de inginer sistem gradul IA (S), conform organigramei Centrului de Securitate Cibernetică, Direcţia Informatizare şi Resurse Umane.

RAPORT FINAL întocmit în urma concursului organizat pentru ocuparea unui post vacant de execuție de administrator financiar grad I(S), în cadrul Serviciului Dezvoltare – Contractare Proiecte, Direcția Dezvoltare Proiecte Finanțate.

RAPORT FINAL întocmit în urma concursului organizat pentru ocuparea unui post vacant de execuție de administrator financiar grad I(S), în cadrul Serviciului Acte de Studii, Secretariat Universitate.

RAPORT FINAL întocmit în urma desfășurării examenului de promovare  pentru candidatul al cărui dosar de examen a fost înregistrat cu numărul 12922, în cadrul Directiei Euronews România, Departamentul Administrativ și Dezvoltare Afaceri, din funcția de administrator financiar grad II(S), în funcția de administrator financiar grad I (S).