PROCES-VERBAL încheiat în urma desfășurării probei scrise a concursului organizat pentru ocuparea unui post contractual vacant de execuție de administrator financiar grad I (S), în cadrul Direcției Fonduri Europene și Proiecte Strategice, Serviciul Monitorizare Proiecte.

PROCES-VERBAL încheiat în urma desfășurării probei scrise organizată pentru ocuparea postului vacant de execuție de administrator financiar grad I(S), în cadrul Serviciului Acte de Studii, Secretariat Universitate.

PROCES-VERBAL încheiat în urma desfășurării probei scrise organizată pentru ocuparea postului vacant de execuție de administrator financiar grad I(S), în cadrul Serviciului Dezvoltare – Contractare Proiecte, Direcția Dezvoltare Proiecte Finanțate.

RAPORT FINAL întocmit în urma desfășurării examenului de promovare pentru candidatul al cărui dosar de examen a fost înregistrat cu numărul 13007 în cadrul Directiei Juridică și Contencios, Serviciul Contencios, din funcția de consilier juridic grad I(S), în funcția de consilier juridic grad IA(S).

PROCES-VERBAL încheiat în urma derulării probei scrise din cadrul examenului de promovare pentru candidatul cu marca nr. 9976, în cadrul Facultății de Inginerie Chimică și Biotehnologii, Laborator Chimie Organică, din funcția de administrator financiar gradul II (S) în funcția de administrator financiar gradul I (S).