PROCES-VERBAL încheiat în urma susținerii probei interviu la concursul organizat pentru ocuparea unui post contractual vacant de execuție de Muncitor necalificat, din cadrul Direcției Achiziții, Serviciul Achiziții.

PROCES-VERBAL încheiat în urma susținerii probei interviu la concursul organizat pentru ocuparea unui post contractual vacant de execuție de Administrator financiar grad I(S), din cadrul Direcției Achiziții.

PROCES-VERBAL încheiat în urma susținerii probei interviu la concursul organizat pentru ocuparea postului contractual vacant de execuție de secretar gradul I(S), din cadrul Facultății de Automatică și Calculatoare, Secretariat.

PROCES-VERBAL încheiat în urma verificării dosarelor de concurs ale candidaților înscriși la concursul organizat pentru ocuparea a unui post vacant de execuție de tehnician treapta II (M) din cadrul Facultății de Știința si Ingineria Materialelor, Departamentul Procesarea Materialelor Metalice și Ingineria Mediului.

PROCES-VERBAL încheiat în urma susținerii probei interviu organizată pentru ocuparea unui post contractual vacant de tehnician treapta IA (M), din cadrul Facultății de Inginerie Electrică, Laborator Maşini, Materiale şi Acţionări Electrice.

PROCES-VERBAL încheiat în urma verificării dosarelor candidaților înscriși la concursul organizat pentru ocuparea a unui post contractual vacant de execuție de Inginer debutant (S), din cadrul Departamentului UNESCO.

PROCES-VERBAL încheiat în urma verificării dosarului de examen al candidatului înscris la examenul organizat pentru ocuparea unui post contractual vacant de execuție de inginer sistem gradul IA (S), din cadrul Facultății de Inginerie Mecanică și Mecatronică, Secretariat.

PROCES-VERBAL încheiat în urma desfasurarii probei scrise organizata pentru ocuparea postului vacant de execuție de administrator financiar grad I (S), în cadrul Direcției Dezvoltarea Patrimoniului, Serviciul Administrarea Patrimoniului.